Bezorgservice

Uiteraard bieden wij de optie om uw order te laten leveren en weer op te halen.Het tijdstip van het bezorgen en ophalen is standaard tussen 10:00 en 17:00 uur. Een dag voor de order kunnen wij een betere tijdsindicatie aangeven.

Een huurperiode bestaat uit een ophaal/bezorgdag, gebruikersdag en een ophaal/retourdag en wordt als 1 huurdag gerekend.
Laat uw spullen een dag van te voren bezorgen zodat u zeker weet dat alles op tijd binnen is!De transportkosten bestaan uit een starttarief en kilometerkosten. Ons starttarief bedraagt € 25,- excl. BTW.

De kilometerkosten bedragen € 0,55 excl. BTW per kilometer en worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanafpostcode 1411 AM naar de postcode van het afleveradres (een retour rit voor het bezorgen van de spullen en een retour ritvoor het ophalen van de spullen).Voorbeeld:U woont op 12 kilometer afstand van postcode 1411 AM. Dan brengen wij totaal in rekening 12 x € 0,55 x 4 = € 21,60 + € 25starttarief. Totaal € 51,40 excl. BTW

 

Note: Hoe de spullen worden afgeleverd op de karren, moet ook alles weer klaarstaan bij het ophalen. De producten worden niet door ons door grind(tenzij besproken), via trappen of verhogingen geleverd of neergezet.